Over ons    Exploitatie   Verhuur    Reparatie    Restauratie    Contact

 

Onze specialiteit is de (elektronische) flipperkast. De flipperkast kennen wij dan ook van binnen en van buiten. Wij kunnen dan ook bijna alle denkbare reparaties/onderhoud of zelfs complete restauratie van uw flipperkast uitvoeren. U kunt echter bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw behendigheidsmachines waarbij u kunt denken aan oa photoplay, video games, airhockey, pooltafels, tafelvoetbal enz.

Wanneer u graag uw flipperkast weer in perfecte staat wil hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het leuk om een flipperkast weer in perfecte staat te brengen. Zie hieronder een korte foto impressie van een door ons uitgevoerde restauratie.(foto album komt spoedig)

Wilt u uw behendigheidsmachine laten repareren of uw flipperkast laten restaureren neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een prijsopgave kunnen doen toekomen.

 

  

Ook voor instalatie van ledverlichting in uw flipperkast bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de aanschaf van ledverlichting voor uw flipperkast ga naar led4pin.eu  

Wij Repareren geen electro-mechanische flipperkasten. Hiervoor verwijzen wij u graag naar flippersloop.nl

  iPinball,goirleseweg 51, 5026PB Tilburg, +31648272071 b.g.g. +31622732507, KVK 17237053, info@iPinball.nl